moje rady - recenze na "kosmetiku Balea"

13. března 2012 v 17:16 | terez. |  moje rady
asi pred 14 dnema jsem si koupila kuru a balzam..od znacky BALEA napisu vam sem recenzi:)

sice je to kura na blond vlasy ale moje kamosky si koupili na ty cerny i pro ty brunety(ja ted fakt nevim jak se to jmenuje:D) a jsou spokojeny stejne jako ja.vlasy se mi fakt lesknou a jsou takovy zivy(vzdycky jsem mela vlasy jako
pochcanou slamu:D,nikdy mi nic nepomahalo) ja ted presne nevim za kolik byla myslim ze snad 70(a to neni zase tak hrozny ne?:D) myslim si ze je to jedna z nejlepsich levnych pripravku na vlasy.asi uz ji nevymenim:)





Myslela jsem si ze je to sampon. snad za nakych 40korun:D(jo ted se asi smejete ze sampon za 40 korun:D) ale je fakt skvelej.DOMA JSEM ZJISTILA ZE JE TO BALZAM.kterej vlastne potrebuju vic nez sampon.Jsem s nim maximalne spokojena.Balea vsude pise ze neobsahuje silikony(nic se silikonama bych na vlasy nedala:D)tak tomu verim:)

oboje urcite doporucuju:)
 


Komentáře

1 Monnye Monnye | Web | 13. března 2012 v 17:25 | Reagovat

s Baleou nemam moc velke zkusenosti , ale hodne lidi ji chvali , taky si chci neco poridit ))
jooo , odstranila :D uz me to tolik nebavilo :DDD promin :D ♥

2 Terlí. Terlí. | Web | 13. března 2012 v 17:25 | Reagovat

Balea má dobrý věci a za dobrý ceny:)

3 Marková Marková | Web | 13. března 2012 v 17:29 | Reagovat

kuurňa zítra musím prolézt město :D děkuju

4 L. L. | Web | 13. března 2012 v 17:33 | Reagovat

[2]: přesně :'D A balzámy na rty dokonale voní :D
A jooo!:D tyhle výrobky jedou! Potvrzuji, pomáhají !:)
Pochcanou slámy , ňůůů :'D

5 Monnye Monnye | Web | 13. března 2012 v 17:34 | Reagovat

ja tu animacku dam nekdy do clanku , neboj seee :DDD
hele ty debilku :-* ja ti pisu a ty mi vzdycky odepises tak jednim slovem a konec :DDD tak mlc :D
hej jako ted si moc neuzivam , sedim doma , protoze nejsou prachy a pocasi taky neni zrovna nej :DD a to mi ty prazdniny tak krasne zacali:D dneska si mozna skocim jen s nekym na cigo :DD ale zitra jdem zas parit :DDDDDDDD haha .
ja ti to riikaaaaaaaala ty hloupocka :-* chtit do skoly je nejvetsi sracka na svete:DDDDDDDDD

6 Samantha* Samantha* | Web | 13. března 2012 v 17:50 | Reagovat

Tak to je fáájn že si tu!;)

7 Monnye Monnye | Web | 13. března 2012 v 17:51 | Reagovat

no jenze ja kdyz ti odepisu , tak ty pak uz neodepises nic , se na to podivej ! :DD takze si za to muzes saaaaaaaama :DDDD

8 Monnye Monnye | Web | 13. března 2012 v 19:03 | Reagovat

No jo prosimte :DDD to ti tak zeru :D ^^^^^^^^

9 Pájina Pájina | Web | 14. března 2012 v 12:21 | Reagovat

Když to tak doporučuješ tak asi kouknu do peněženky a koupim to :D.. já mám těďka s vlasama celkem problémy, ale docela na nic no když mám vlasy hnědý, nahoře takový tmavý dočerna melír a zesoda mrtě blond melírů :D..

10 jedna-si-muska jedna-si-muska | 14. března 2012 v 18:40 | Reagovat

O značce Balea jsem už hodně četla-mnoho recenzí na blozích právě:D
Takže o víkendu jedu do Kolína a prošmejdím DMko, stejnak tam potřebuju:) Levná, ale spolehlivá značka.

11 Samantha* Samantha* | Web | 19. března 2012 v 17:17 | Reagovat

Balea má supr výrobky podle mě;)

12 any any | Web | 29. března 2012 v 18:10 | Reagovat

já mám nejradši od balei sprchové gely.. vždy nádherně voní :) .. tak letně, ovocně :)

13 nat nat | Web | 1. dubna 2012 v 13:55 | Reagovat

balea je podľa mňa super...nie je to drahá značka a pritom mi úplne vyhovuje :)

14 maternity wedding gowns maternity wedding gowns | E-mail | Web | 11. ledna 2013 v 16:12 | Reagovat

Well if this is what you think -- everyone has their own opinion and some wish to be more vocal than others.
http://www.isdress.org

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama